Våga måla!

En sommarkurs för dig som behöver några dagar att bara fokusera på dig och ditt måleri. Har du aldrig målat förut eller har du fastnat och behöver komma vidare i ditt måleri? Oavsett är detta kursen för dig.

Kursen är fulltecknad. Välkommen att söka igen ett annat år!

Kursdatum
24 juni- 28 juni 2024 (5 dagar)

Kursledare
Marika Stark, bildlärare på Billströmska folkhögskolan

Kostnad
Kurs med kost och logi: 5950 :-
Materialkostnad tillkommer. 


Kursbeskrivning

Under fem dagar i juni på underbara Tjörn har du chans att  få upptäcka lusten till måleri! Oavsett förkunskaper är du välkommen till denna sommarkurs där vi kommer att prova flera olika tekniker och material. Vi kommer måla i olja, akvarell, akryl och tusch m.m.

Dagarna kommer att bestå både av gemensamma korta uppgifter, genomgångar och samtal men också av mycket tid till eget arbete vid staffliet och enskild handledning av kursledaren.Utöver detta kommer vi att besöka vackra Pilane Skulpturpark och Nordiska Akvarellmuséet i Skärhamn.

Fokus på denna kurs ligger i att upptäcka glädjen och nyfikenheten till måleri. Välkommen!

Material
Ta gärna med ditt eget material och få tips och råd av kursledaren på hur du använder det på bästa sätt. Har du inget eget material så kommer allt du behöver finnas på skolan. Det finns verktyg och material till utlåning samt papper till salu för självkostnadspris.

Vid för få ansökningar kommer kursen att ställas in. Inställd kurs meddelas en månad innan kursstart.

Välkomna!