Internat

Skolan har 96 enkelrum i fem olika elevhem, där man har tillgång till välutrustade kök, tvättstugor och trivsamma vardagsrum med TV. Alla elevhem har nyrenoverade rum med dusch och toalett.

Rummen är utrustade med säng, skrivbord, stol, garderob, gardiner och matta. Alla rum har egen toalett och dusch. Man behöver ha med sig egna täcken och kuddar samt sängkläder. 

Köket serverar mat i skolans matsal två gånger om dagen alla dagar utom lovdagar och helgdagar. Middag serveras mitt på dagen och är huvudmålet. Kvällsmat lagar du själv eller varför inte tillsammans med dina kamrater på internatet.

Deltagare som inte bor på skolan är naturligtvis också välkomna att äta middag i matsalen till en kostnad. Gäster likaså. Vill man ha med sig egen mat så finns det ett kök med mikrovågsugn i en särskild lokal där det också finns möjlighet att förvara medhavd mat i kylskåp.

Skolan har bibliotek, gymnastiksal, gym med duschar och bastu. Det finns ett antal cyklar som skolans deltagare har möjlighet att hyra. 

Uppsägning av rum

När du bestämt dig för att bo på skolan så reserverar vi ett rum för dig terminsvis. Skulle speciella omständigheter uppstå att ditt hyreskontrakt måste sägas upp tidigare än vid terminsslut, så kan detta ske endast i undantagsfall. 

Hemförsäkring

Vi vill också göra dig uppmärksam på att skolan inte har någon försäkring som täcker privata ägodelar. Vi rekommenderar att du tecknar en hemförsäkring.

Kostnader

Terminskostnader för internatboende finns här

Elevhemmen

Möjlighet till boende finns i elevhemmen Alaska, Arken, Klostret, Humleboda och Korea. 

karta över skolområdet