Musiklinjen

Tre deltagare spelar musik tillsammans.

Ansök här

Ensemble

Musiklinjen fokuserar på ensemblespel med genrebredd inom jazz/pop/rock. Vi anser att det finns mycket att lära av att spela musik i olika genrer. Vi vill ge dig möjlighet att utveckla ditt eget spelande tillsammans med andra, detta kan ske i såväl mindre som större ensembler och kör. Ibland är det högt tempo och kort reptid, ibland jobbar vi i längre projekt där det finns mer tid för musikalisk fördjupning. 

Utvecklas

Att både plugga, öva, spela och bo tillsammans är något du kanske inte upplevt förut. Det är intensivt och erbjuder stora möjligheter till utveckling, musikaliskt så klart, men även på det personliga planet. Många av våra deltagare har målet att studera vidare på musikhögskolornas musiker- eller lärarprogram, andra ser utbildningen som ett sabbatsår tillsammans med nya vänner som också har viljan att spela och utvecklas. 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 10 mars 2024. Antagningsproven kommer ske på plats på Billströmska folkhögskolan i april månad. Mer information och länk till ansökningsformulär hittar du här.


Läs mer:

Kursbeskrivning

Antagning

Lyssna och se

Lärare