Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Öppet hus

äppelblom

Välkommen till öppet hus lördagen den 13 maj kl 11-15

 

STUDERA PÅ BILLSTRÖMSKA
Skolans olika kurser* visar exempel på vad de gjort under året och vad utbildningen innebär. Passa på att fråga lärare, SYV och deltagare hur det är att studera på Billströmska.

ANDRA HAND I FÖRSTA HAND
Ta med kläder du inte längre använder eller böcker du redan läst. Byt dem gärna till nya för dig men före detta för andra.
 
SERVERING
Fika går att köpa i kaféet och soppa serveras i matsalen.
 
MUSIK
Musik av olika slag kommer att framföras. Kanske du som besökare blir sugen på att spela eller sjunga med musiklinjen? Välkommen upp på scen även du, när vi bjuder upp till live-karaoke.
 
FRAMTIDSVECKAN TJÖRN
Skolans innergård är denna dag platsen för finalen på Framtidsveckan Tjörn. Skolgården förvandlas till en myllrande marknad med lokala produkter, plantbyte, föredrag, upprop, utställningar mm mm
 
OCH MER DÄRTILL
När datumet närmar sig publicerar vi ett späckat program här. Men redan nu kan du boka in att det är på Billströmska det händer, lördagen den 13 maj.
 
* Allmän kurs, Allmän kurs -konst och uttryck, Allmän kurs -musik, Allmän kurs grund -gröna näringar, Naturvetenskapligt basår, Vård- och omsorgsutbildning, Musiklinjen, Vi bygger tillsammans!
Senast uppdaterad: 2023-05-03 11:10