Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Anmälan & villkor

Nordisk Strikkesymposium 2020 - Från nöd till lust - Gavstrik i samarbete med Billströmska Folkhögskolan

Viktiga datum
15 januari, 2020 – Anmälan öppnar kl 09:00
Antagning meddelas senast 15 februari
Därefter sker löpandende antagning om platser finns kvar. 
______________________________________________________
Anmälan
Anmälan är nu stängd och vi arbetar med att fördela plaserna. Vi meddelar er via mejl om ni har fått plats eller om ni har blivit reservplacerade.

Anmälningsavgiften är SEK 8 900 inkl. moms per person i dubbelrum och 9 700 kr per person i enkelrum.  Medlemmar i Gavstrik har förtur till Sticksymposiet. Deltagare med boende på skolan har också förtur. På anmälningsformuläret finns möjligheter ange önskemål om tillgänglighet och andra behov kring boendet. 
 
Anmälan till enstaka workshops eller föreläsningar
När antagningarna till symposiet är klara kan det finnas platser kvar på någon workshop eller föredrag. De kan då komma att erbjudas.  Mer information om detta kommer senare i vår. 
 
I avgiften ingår:
- deltagande på föredrag och workshops samt eventuellt material
- frukost, kaffe, lunch och middag från måndag till lördag, under söndag 28 juni ingår frukost. 
- logi i enkel- eller dubbelrum (handduk samt sängkläder ingår)
- utflykter och studiebesök  inklusive entreavgifter
- kvällsarrangemang 
 
Om du har behov av att anlända redan söndagen den 21 juni finns en begränsad möjlighet att göra detta. Skolan är stängd över midsommarhelgen  men några rum finns tillgängliga för oss. Du uppger detta när du anmäler dig och en separat kostnad för detta tillkommer. Kostnad  570 kr per person inkl frukost.  Vi kan erbjuda detta i mån av plats.
 
Information om om boende 
Vid anmälan uppger du om du i första hand vill bo i ett enkel- eller dubbelrum. Vid anmälan finns inga garantier för ett enkel- eller dubbelrum men vi kommer göra vårt bästa för att tillgodose dina önskemål . Alla rum har egen toalett och dusch. Sängkläder och handduk ingår. Du har även tillgång till strykjärn, välutrustade kök, och trivsamma vardagsrum med TV.
 
Betalning
Avgiften faktureras till angiven adress i anmälan under mars månad. Priserna är i svenska kronor och faktureras inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Kommer inte anmälningsavgiften in i tid förlorar du din plats. Betalningen skall dock vara oss tillhanda senast det datum som fakturan visar.
 
Integritetspolicy
Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra symposiet, logistiken etc. på korrekt sätt. Vi kommer inte att dela någon information vidare till tredje part. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt symposiets integritetspolicy. Billströmska Folkhögskola och Nordiskt Strikkesymposium 2020 är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. 

______________________________________________________
Enrollment


 

Senast uppdaterad: 2020-01-10 19:04