Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Våga måla!

En sommarkurs för dig som behöver några dagar att bara fokusera på dig och ditt måleri. Har du aldrig målat förut eller har du fastnat och behöver komma vidare i ditt måleri? Oavsett är detta kursen för dig.___________________________________________________

blobid2.jpg


Ansök här 

Kursdatum
19 juni- 22 juni (4 dagar)

Kursledare
Marika Stark, bildlärare på Billströmska folkhögskolan

Kostnad
Kurs med kost och logi: 4500 :-


Kursbeskrivning

Under fyra dagar i juni på underbara Tjörn har du chans att  få upptäcka lusten till måleri! Oavsett förkunskaper är du välkommen till denna sommarkurs där vi kommer att prova flera olika tekniker och material. Vi kommer måla i olja, akvarell, akryl och tusch m.m.

Dagarna kommer att bestå både av gemensamma korta uppgifter, genomgångar och samtal men också av mycket tid till eget arbete vid staffliet och enskild handledning av kursledaren.Utöver detta kommer vi att besöka vackra Pilane Skulpturpark och Nordiska Akvarellmuséet i Skärhamn.

Fokus på denna kurs ligger i att upptäcka glädjen och nyfikenheten till måleri. Välkommen!

Material
Ta gärna med ditt eget material och få tips och råd av kursledaren på hur du använder det på bästa sätt. Har du inget eget material så kommer allt du behöver finnas på skolan. Det finns verktyg (penslar etc) till utlåning och färger och penslar till salu för självkostnadspris.

Vid för få ansökningar kommer kursen att ställas in. Inställd kurs meddelas en månad innan kursstart.

Välkomna!
Senast uppdaterad: 2023-01-11 16:51