Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Må bra med häst

Ansökan är stängd då kursen är fulltecknad. 

blobid3.jpg


Kursdatum

20-23 juni, 2022 (4 dagar)

Kursledare
Johanna Olsson, Eva Green-Fredriksson och Lille Callerud.

Kostnad
Kurs med kost och logi 4500 :-

Kursbeskrivning
Kursen erbjuder avslappnings- och kroppskännedomsövningar avsuttet och till häst. Övningarna till häst sker enskilt och i grupp. Vi kommer att göra tankeväckande studiebesök med häst och välmående i fokus. Vi bor tillsammans i ett av våra mysiga elevhem och njuter av skolans goda och vällagade mat. På kvällarna finns det tid för promenad, bad eller kanske en cykeltur för den som önskar.

  • Ingen tidigare ridvana krävs!
  • Max åtta deltagare ger utrymme för reflektion och diskussion i handledda samtal
  • Kursen erbjuder avslappnings- och kroppskännedomsövningar avsuttet och till häst.
  • Kursen erbjuder tankeväckande studiebesök med häst och välmående i fokus.
  • All ridning sker i grupp och det ingår en längre ritt under kursen.

Vi samlas på måndagen kl. 10 i skolans matsal för fika med presentation och inkvarterar oss därefter i ett av skolans mysiga elevhem.

Under vistelsen startas dagarna med avslappningsrörelser och frukost. Därefter börjar vi tillsammans dagens aktiviteter som kan ske på skolan eller i den stallmiljö vi kommer att besöka för dagen.
Beroende på var vi är tar vi med oss lunch eller åker tillbaka till skolan och äter. Efter dagens aktiviteter blir det hemfärd, dusch och lite vila innan vi gemensamt äter kvällsmat och diskuterar dagens upplevelser. En av dagarna åker vi iväg för en längre ridtur.

Torsdagen avslutas efter lunch.

För frågor och anmälan kontakt ring Billströmska Folkhögskolan 0304-67 65 70 eller billstromska.folkhogskolan@vgregion.se och märk mailet ”Må bra med häst”

Välkommen!

Senast uppdaterad: 2022-03-11 11:33