Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kreativitet, bildspråk och visuella uttrycksformer

Fritt skapande

Vi tittar på konst, pratar konst och skapar konst tillsammans. Fokus på kursen ligger på det konstnärliga uttrycket och vad det gör med vår kreativitet.

Kursen är inställd. 
__________________________________________________________

Kursdatum
21 juni - 24 juni, 2021 (4 dagar).

Kursledare
Marika Stark

Kursbeskrivning
Vi tittar på konst, pratar konst och skapar konst tillsammans. Oavsett om du är en aktiv bildskapare eller om du kanske mest brukar ta intryck av konst utan att skapa så mycket själv så är detta kursen för dig! Fokus på den här fyra dagar långa kursen är inte att lära sig olika tekniker eller fördjupa sig i ett visst material- fokus ligger på det konstnärliga uttrycket och vad det gör med vår kreativitet.

Dagarna kommer att bestå av att titta på och diskutera konst (både på plats på Billströmska men också i samband med muséebesök) och ta intryck för att sedan själva vara kreativa och få igång vår egen skaparglädje.

Kom och drunkna i konstens- och kreativitetens underbara värld med oss här på Billströmska på Tjörn!

För frågor ring Billströmska Folkhögskolan 0304-67 65 70 eller skicka ett mail till billstromska.folkhogskolan@vgregion.se och märk mailet ”Kreativitet, bildspråk och visuella uttrycksformer”

Kostnad
Kurs med kost och logi: 4.250:-

Senast uppdaterad: 2021-04-26 10:39